Sallas Aanhangwagen en Nijhuis engineering slaan de handen inéén.

Innovatie op aanhangwagengebied!

Zowel Sallas Transporttechniek als Nijhuis engineering hebben een bedrijfshistorie van 30 jaar met ieder zijn eigen specialisme. Door samen de krachten te bundelen ontstaat er meer dan 60 jaar ervaring.
Directeur van Lingen ( Sallas transporttechniek) over deze nieuwe innovatie: “door deze twee gespecialiseerde bedrijven, met al hun expertise, te bundelen ontstaat een enorme kracht in innovatie”.
Directeur Rietkerk van Nijhuis engineering: “een prachtig product is ontwikkeld voor een opkomende markt. Technische know how van twee verschillende bedrijven is door een goede samenwerking samengevoegd tot één nieuw product”.

Sallas Transporttechniek is al 30 jaar gespecialiseerd in alle soorten, typen en maatvoeringen van aanhangwagens met verschillende laadvermogens. Producent van  standaard aanhangwagens zoals pleateauwagens, tandemassers, autotransporters, machinetransporters, diepladers, etc. Gespecialiseerd in Speciaalbouw aanhangwagens, trailers en carrosserieën in de transportsector. Alle aanhangwagens voldoen aan de normen die gesteld worden aan de eisen van het snelverkeer volgens de Nederlandse wetgeving en worden op eigen locatie gekeurd door de rijksdienst voor het wegverkeer.
Nijhuis Engineering is meer dan 30 jaar gespecialiseerd in het multifunctioneler maken en beveiligen van wielladers, verreikers, graafmachines, autolaadkranen en heftrucks zoals hijskranen of hoogwerkers.
Specialist in het maken van besturings- en beperkingssystemen voor autolaadkranen, verreikers, grondverzetmachines, heftrucks en overige hijs- en hefwerktuigen. Nijhuis heeft zijn eigen testafdeling en alle ontwikkelde systemen worden door erkende instatie’s gekeurd met een eigen type goedkeuring.
Door samen de kennis en kunde te bundelen is het ontstaan van de nieuwste ontwikkeling op aanhangwagengebied een feit..

 

LEDSCHERMAANHANGWAGENS.

Sallas transporttechniek heeft hiervoor een speciaal ontworpen aanhangwagen onderstel ontwikkeld met steunpoten die hydraulisch recht naar beneden uitgezet kunnen worden. Dit is nodig voor de benodigde stabiliteit ten behoeve van de diverse hoogtes van de led video schermen.
Nijhuis Engineering heeft hiervoor een hydraulisch uitschuifbare mast ontwikkeld, die ervoor zorgt dat het  scherm ingeschoven niet hoger is dan de aanhangwagen.
Een speciaal geconstrueerde draaikrans zorgt ervoor dat het scherm kan roteren, handmatig of optioneel hydraulisch. Speciale steunpotenbediening zorgt voor het roteren van de poten in zijn geheel of voor elke poot apart door middel van een keuzekraan.

De gehele constructie is voorzien van: een accu- gevoede hydrauliekpomp met voorraadvat en ventielen. Dit alles is nodig voor de hydraulische druk van deze systemen.

Het unieke van dit concept is dat u als klant zelf invloed heeft op de bouw van de ledschermaanhangwagen.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze producten onder de noemer ledschermaanhangwagen.

Wilt  u meer informatie neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak.Interessant? Deel het!
 
View Sallas Transporttechniek Trailers Carrosserieën's profile on LinkedIn
163 Stemmen

2 Reacties

Feed
 1. Leuk om zo'n samen werking te zien voor deze innovatie in mobiele video schermen.
  Krachten bundelen dat zouden meer bedrijven moeten doen.
  Samen ervaring koppelen, een goed uitgangspunt.
 2. Ik had nog nooit van ledschermaanhangers gehoord, maar nu begrijp ik hoe deze grote schermen tijdens voetbal wedstrijden en muziek festivals en popconcerten geplaatst zijn.

  Leuk om dit op internet tegen te komen.

Plaats een reactie


  • >:o
  • :-[
  • :'(
  • :-(
  • :-D
  • :-*
  • :-)
  • :P
  • :\
  • 8-)
  • ;-)  Klik voor een nieuwe afbeelding.
  You are here Home