Wat is een caravanmover?
Een caravanmover is een apparaat waarmee u met één persoon en een afstandbediening, de caravan eenvoudig in iedere richting kunt verplaatsen.

De meeste movers worden vast onder de caravan gemonteerd. De motoren met aandrijfwielen worden voor of achter de twee caravanbanden gemonteerd. Het besturingssysteem brengt de caravan in beweging. Wanneer de mover niet meer met de afstandsbediening wordt bediend, remt de caravan onmiddellijk.

De bediening van deze movers is eenvoudig en voor iedereen toegankelijk. Door montage van de juiste caravanmover kunt u met 1 persoon de caravan verplaatsen in verschillende moeilijke wegdek situaties zoals sneeuw, grind, zand, kiezel en kleiwegen.

Een mover is ook uitermate handig wanneer in een kleine ruimte of op een helling moet worden gemanoeuvreerd. Het stroomverbruik van een caravanmover is vrij hoog, zorg daarom altijd voor een accu met voldoende capaciteit. Ook moet u bij de montage van de caravanmover rekening houden met de toename van het gewicht. Het totale gewicht van de caravan zal in de meeste gevallen oplopen van 60 tot 75 kg. Een caravanmover bestaat immers uit: motoren, een besturingssysteem en een zware accu.

Sallas Caravanmover
De markt voor caravanmovers is de laatste jaren enorm gegroeid. Dit komt door de volgende twee oorzaken:

– De toename van de vergrijzing.
– De behoefte aan steeds meer comfort in woon- en slaapgedeelte van de caravan, waardoor er een gewichtstoename plaatsvindt.

Hierdoor zijn caravans steeds vaker moeilijker door 1 persoon te verplaatsen.

Door de toename van movers in de markt zijn de prijzen voor de consument steeds voordeliger en toegankelijker geworden. Als u een handige doe het zelver bent kunt u de mover zelf monteren. U kunt er ook voor kiezen om ons als specialist dit voor u uit te laten voeren.

Sallas levert caravanmovers voor enkelassers en tandemassers voor zowel zware als lichte gewichtsklassen voor zeer voordelige prijzen.

Wilt u een caravanmover bij ons bestellen voor zelfmontage? Of wilt u een mover door ons laten plaatsen. Neem dan contact met ons voor een wel zeer voordelige prijs!