Naast de standaard productie van aanhangwagens, met de verschillende soorten type goedkeuringen, heeft Sallas zich de afgelopen decennia zich steeds meer ontwikkeld tot een bouwer van speciale aanhangwagens, trailers en carrosserieën.
Het verschil met standaard aanhangwagens en aanhangwagens uit speciaalbouw zijn de individuele keuringen op aanhangwagens, trailers en carrosserieën
Het verschil met standaard aanhangwagens is dat naast de serieproductie, unieke aanhangwagens, trailers en carrosserieën geproduceerd worden.
Ook is het zo bij ons dat naast de serie productie van verschillende type goedkeuringen ook individuele keuringen op het gebied van aanhangwagens, carrosserieën en trailers plaats vindt.

Speciaalbouw op projectbasis

Deze unieke producten worden op projectbasis uitgewerkt in samenspraak met onze klanten. Voor deze speciaalbouw producten is vakkennis, flexibiliteit en inlevingsvermogen nodig naar de klant.

Diversiteit in speciaalbouw

Als jarenlange aanhangwagen en trailer producent zijn wij dan ook niet voor niets in staat om een diversiteit aan producten te leveren in de transportsector. Op maat geproduceerde aanhangwagens, trailers en carrosserieën die voldoen aan de verwachtingen en wensen van onze klanten.
Met een verscheidenheid in maatvoeringen qua lengte hoogte en draagvermogens, maar ook in constructie en kwaliteitsuitvoering. Dit is waar de speciaalbouw van Sallas Transporttechniek voor staat.

Innovatie in aanhangwagen, trailer en carrosserie omtrent speciaalbouw

Sallas Transporttechniek uw partner in innovatie en speciaalbouwproducten op: aanhangwagen, trailer en carrosserie gebied.

Op zoek naar speciaalbouw aanhangwagens?

Bent u geïnteresseerd om uw wensen te vertalen in de unieke speciaalbouw producten van Sallas, neem dan vrijblijvend contact met ons op om uw wensen kenbaar te maken, zodat wij samen met u uw wensen kunnen vertalen naar een uniek product.

Sallas Speciaalbouw: voor al uw speciaalbouw aanhangwagens op maat gemaakt!

Welke soorten aanhangwagens zijn geschikt voor speciaalbouw? Marktwagens, verkoopwagens, loempiawagens, autoambulance, reclamewagens, afzetsystemen, containerafzetsysteem, podiumwagens, steigeraanhangwagen, ledschermaanhangwagen, diepladers, gesloten aanhangwagens geremd, les-aanhangwagen, machinetransporters, schamelwagens, kippers, motortrailers, opbouw carrosserie op bedrijfswagens, laadbakken, laadkranen en laadliften en verder alle geremde aanhangwagens.