Op zoek naar een perfecte en betaalbare podiumwagen om op te kunnen treden met je band, als DJ, koor of welk gezelschap dan ook waar je maar wil? Snel op de bühne zonder gedoe met kabels en het slepen en opbouwen van instrumenten en apparatuur? Sallas Zwolle produceert podiumwagens in eigen beheer, en volledig op maat.

Kom langs, bel of email en vraag naar de mogelijkheden voor jouw podiumwagen!

Koop een podiumwagen voor al je evenementen

Organiseer je regelmatig evenementen, spreek je op de beurs of verkoop je diverse producten op de beurs? In deze en meer gevallen biedt het kopen van een podiumwagen uitkomst. Je hebt alles binnen handbereik en je hoeft geen busje of aanhangers meer te gebruiken om losse onderdelen te vervoeren.

Podiumwagen op maat gebouwd

Elke podiumwagen van Sallas wordt naar jouw wensen gemaakt. Wil je een podiumwagen kopen? Sallas Zwolle is fabrikant van podiumvoertuigen, die speciaal naar de wensen van klanten worden vervaardigd. Speciaal voor gebruik als podiumtrailer, demonstratietrailer en promotietrailer ontwerpen wij speciale gesloten aanhangers. Met jarenlange ervaring op het gebied van podiumwagens, aanhangers voor ambulante verkoop en foodtrucks kunnen wij de perfecte podium aanhangwagen voor je samenstellen.