Poffertjeskraam
Poffertjeskraam van Sallas Zwolle

Sallas Transporttechniek Zwolle is gespecialiseerd in het vervaardigen van poffertjeskramen. Een poffertjeskraam kan als aanhangwagen of verkoopwagen achter uw trekkend voertuig worden gemaakt, of als opbouw voor uw bestaande bedrijfswagen. De mogelijkheden zijn onbeperkt als het op de verkoop van poffertjes op markten of braderieën aankomt.

Een verkoopwagen als poffertjeskraam kunnen we casco opleveren, met minimale (voorbereiding op) inventaris of volledig ingericht volgens uw specificaties. Met een nieuwe poffertjeswagen van fabrikant Sallas uit Zwolle bent u verzekerd van een veilige, zeer professionele en betrouwbare poffertjeskraam. Sallas verzorgd de ombouw en de volledige inrichting van uw verkoopwagen.

We komen graag met u in contact om uw wensen door te nemen. Ons deskundige team begeleidt het hele proces van idee tot betaalbaar product. Wij hebben ruim 50 jaar ervaring met het bouwen van poffertjeskramen en de levering en inbouw van inbouwapparatuur.

Zie ook “Poffertjeskraam volledig ingericht

Meer informatie over een poffertjeskraam?

Poffertjeskramen kunnen op vele manieren gefabriceerd en ingericht worden. Vraag vandaag nog geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden!