Ongeluk met uw aanhangwagen, trailer, verkoopwagen of foodtruck

Een ongeluk? Er is niets zo vervelend als elke dag weer herinnerd worden aan die vergissing of ander leed dat u is overkomen.

Parkeerschade? Schade bij gebruik van uw aanhangwagen, verkoopwagen of foodtruck op de werkplek? Of schade ontstaan door deelname aan het verkeer? Het kan zomaar gebeuren; een kromme as door overbelading van uw aanhangwagen of een deuk in uw marktwagen. En zijn allerlei situaties te benoemen, maar schade aan uw aanhangwagen of trailer is nooit leuk.

Gelukkig repareert Sallas Transporttechniek op een vakkundige wijze de meest voorkomende schades aan uw aanhangwagen.

Schadeherstel specialisme

Sallas is specialist in het herstellen van: beplating, frame’s, assen, reminrichting van aanhangwagens en trailers.

Sallas Zwolle: professioneel schadeherstelbedrijf

Sallas is een professioneel aanhangwagen- en trailerschadeherstelbedrijf, die toegespitst is op de nieuwste reparatietechnieken voor alle soorten en maten aanhangwagens, verkoopwagens, foodtrucks en trailers.
Wij verzorgen glasschade reparaties aan bijvoorbeeld de vitrine van uw horeca aanhangwagen, of een paneelreparatie van gesloten verkooptrailer. Ook huifreparatie’s en frame constructie kunnen door ons volledig worden hersteld.

schadeherstel aanhangerSchade afwikkeling nodig?

Desgewenst verzorgen wij voor u de totale schade-afhandeling. Een rechtstreekse financiële afhandeling met alle verzekeraars. Bij ons krijgt u een klantvriendelijke benadering en een snelle schade-afwikkeling.

Garantie

Na herstel krijgt u op al uw schadereparaties weer volledige garantie, met natuurlijk de overname van de fabrieksgarantie van het vervangend reparatie-onderdeel.

Herstelkosten niet vergoed?

Het kan natuurlijk ook gebeuren dat een aanhangwagen of trailer schade krijgt, waarbij u de herstelkosten niet makkelijk kunt verhalen! Dit is mogelijk wanneer u bijvoorbeeld uw aanhangwagen of trailer niet of onvoldoende verzekerd heeft, wanneer u uw no-claim niet in gevaar wilt brengen, of wanneer u een te hoog eigen risico heeft. Een andere optie is dat u uw aanhangwagen al jarenlang in gebruik heeft en de schade dusdanig is dat u verwacht dat de kosten te hoog zullen uitvallen. Indien dit het geval is kunnen wij kijken naar alternatieve herstel of reparatiemethoden tegen een zo gunstig mogelijk tarief.

Bij Sallas Transporttechniek Zwolle kunt u vertrouwen op onze jarenlange ervaring, kwaliteit en deskundigheid. Heeft u schade aan uw aanhangwagen of trailer en u wilt deze laten herstellen door Sallas Transporttechniek? Neem dan contact met ons op.